Livrarea comenzilor

Urmărirea comenzii tale

După plasarea comenzii, poți urmări statusul acesteia (dacă o pregătim pentru livrare sau dacă a fost preluata de curier), în contul tău de client, secțiunea “Comenzile mele”.

Pentru orice informații suplimentare care nu sunt disponibile în contul tău, consultanții noștri de vânzări îți stau la dispoziție și vor răspunde cu promptitudine solicitărilor tale. Îi poți găsi la numărul de telefon +40 771.395.662 sau la adresa de e-mail: comenzi@leinadcompany.ro.

Modificarea comenzii

În cazul în care ai omis să adaugi un produs în comandă sau vrei alt produs decât cel comandat, ne poți suna la numărul de telefon +40 771.395.662 sau ne poți trimite un e-mail la adresa comenzi@leinadcompany.ro. Vom face tot posibilul să operam modificarea cerută de tine în timp util.

Modalități de livrare

Pentru că știm că ai nevoie repede, în timp util, de produsele comandate de la “Leinad D&D Company srl”, îți oferim următoarele opțiuni de livrare:

– Livrare prin curier rapid  

Toate comenzile plasate pe www.leinadcompany.ro beneficiază de transport gratuit oriunde în Romania. Pentru comenzile mai mici de 1.500 lei (fara TVA), va fi aplicată o taxă de pregătire comandă de 35 lei (fara TVA). In cazul in care adresa de livrare este in afara acoperirii retelei curierului se va percepe o taxa fixa de 10lei (fara TVA). Termenul de expediere este de cel mult 48 de ore de la confirmarea disponibilitatii produselor. Livrarea prin curier este efectuată de luni până vineri, între orele 9 si 15. Poți urmări statusul expediției folosind numărul de AWB în aplicația curierului.

– Livrare cu flota proprie de mașini

Dacă te grăbești, putem să îți livrăm comanda cu flota proprie de mașini chiar și în ziua în care lansezi comanda. Poți să plasezi comanda la orice oră, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, și va fi livrată în primele ore din programul nostru de lucru (l-v, 9.00-17.00).  Livrarea comenzilor cu flota proprie de mașini este gratuită, indiferent de valoarea acesteia. Când alegi această opțiune de livrare, poți plăti numerar cu chitanță sau prin transfer bancar. Dacă plătești prin transfer bancar, odată ce plata este confirmată, pregătim produsele și ți le livrăm cât mai rapid cu putință. Acest serviciu este disponibil pentru toate produsele aflate în stoc, cu livrare doar în localitatea Drobeta-Turnu Severin.